Träningstider Revinge

Mycket goda nyheter i en krävande tid

Aurora ställdes till följd av pågående pandemi. Det öppnade upp nya möjligheter för oss och tillgången till Revinge. Vi har nu tilldelats ytterligare 5 träningstillfällen under maj och juni. 

Träningsvärd, din chans. För att träningstillfällena ska kunna nyttjas krävs att de bemannas med träningsvärdar. Här har du nu en chans att se till att vi kan öppna träningarna genom att anmäla dig som träningsvärd. Gör det i god tid till mikael.larson@fmckmalmo.se!

Håll ett noggrant öga pop träningssidan. Som vanligt gäller att du inte bara slår en kik i kalendern för att se träningstillfällena utan att du inför varje träningstillfälle besöker sidan Kalender/Träningstider/Program – vi kan behöva göra ändringar i träningsprogrammet med kort varsel och vill förstås inte att du ska missa en träning eller köra ut i onödan.

Föranmälan

  • Du måste föranmäla dig till kommande träningar. Det gör du här.
  • Notera! Du anmäler till max ett träningstillfälle i taget. När aktuellt träningstillfälle är passerat kan du anmäla dig till nästa. Du kan alltså inte boka upp dig för alla kommande tillfällen (din anmälan tas då bort och du meddelas avslag).

Enduro & Revinge
FMCK Malmö