Enduro & Revinge nr 13 – medlemskap och träningslicenser

Mycket blev sig olikt denna vårsäsong. Tillgången till övningsfältet blev kraftigt begränsat p g a FM:s planerade storövning Aurora. Så slog coronaviruset ned som en bomb och förändrade flera av våra planer. Vi har trots allt turen att Folkhälsomyndighetens strategi tillåter fortsatt träning om än under stramare former. Aurora ställdes in och i samma ögonblick öppnades ytterligare träningstillfällen upp – inget ont som inte har något gott med sig. 

Samtidigt ska vi vara klara över att riskerna pandemin fört med sig är långt ifrån över. Det är helt avgörande för fortsatt god hälsa att vi hjälps åt att hålla hårt i tyglarna och inte slappnar av.

Tak för antal träningslicenser Som du informerats om i tidigare meddelanden har vi infört restriktioner för hur du kan teckna träningslicens för träning på Revinge. Vi lättade nyligen på restriktionerna för att börja släppa in medlemmar som stått i kö. Nu har vi kommit till nästa punkt där vi anser oss ha rimligt god kontroll på vilken omfattning på medlemskap och träningslicenser föreningen kan bemästra. Vi har satt en hård gräns på 215 vuxenlicenser (medlemmar fyllda 18 år). När den kvoten är fylld ställs du i kö. Vi har inte satt något tak för ungdomar (under 18 år). 

Redovisa arbetsinsats Som du också tagit del av i tidigare information på denna nyhetssida knyter vi möjligheten att teckna träningslicens till olika typer av arbetsinsatser. Du ansvarar själv för att redovisa dina små och stora bidrag. Du gör det på vår sajt i ett enkelt formulär under menyvalet Enduro & Revinge/Redovisning av arbetsinsats. Så, försäkra dig om att din träningslicens inte kommer att ifrågasättas genom att notera löpande (eller retroaktivt) alla dina aktiva bidrag till vårt framgångsrika gemensamma arbete.

Facebook Inom kort blir det sannolikt så att vi kommer att begränsa vår nuvarande facebookgrupp FMCK Malmö till endast medlemmar. Samtidigt kommer vi att öppna en offentlig grupp som gör det möjligt för samtliga inom och utanför föreningen att hitta till vår sajt för att där ta del av aktuell information om t ex träningar.

Ingen arrangerad säsongsavslutning Vi är måna om vår gemensamma goda hälsa. Det blir svårt för oss att traditionsenligt samlas för att leka och grilla tillsammans. Vi väljer att hålla öppet för träning som vanligt men utan storslagna gemensamma aktiviteter. Jobbigt? Nja … Mera klokt än surt.

Har du frågor eller konstruktiva förslag som gäller t ex träning, säkerhet, bana och spårdragning, mm är du välkommen att kontakta oss när vi ses på plats eller via mejl enduro-och-revinge@fmckmalmo.se

Verksamhetsområde Enduro & Revinge
FMCK Malmö