Snart drar vi igång på Revinge igen!

Under resterande del av juli och början av augusti genomför vi (en liten kärntrupp, som du välkomnas till) banarbete på Revinge som förberedelse inför höstsäsongsstarten 10 augusti. Arbetet innebär återställningsarbete av befintlig bana och nödvändiga justeringar. Arbetet kommer inte att vara helt avslutat till säsongsstarten så därför kommer vi att fortsätta arbetet tillsammans med er.

Så här ser programmet ut för 10 augusti och ett par kommande träningstillfällen:

  • Avser du träna på Revinge 10 augusti, 31 augusti och/eller 21 september måste du vara i tid till förarmötet 09.45. Kl 09.45 stängs träningsområdet för de som inte är i tid. D v s, kommer du senare är dessvärre området inte tillgängligt för dig och din träning.
  • Norra delen av banområdet, Svartahålssidan (zon 1 t o m 8): Tiden efter förarmötet fram till lunch arbetar vi gemensamt och kör in banan och ändrade banavsnitt. Vi avslutar med mastervarv på hela slingan.
  • Som det ser ut just nu kommer södra området (zon 9 och 10) att vara stängt till dess vi haft tid och möjlighet att lägga upp en helt ny dragning.
  • Runt lunch är grillen igång och vi fixar lite korv till dig som är på plats (eftersom vi inte vet hur många som dyker upp köper vi ”lagom” mycket).
  • Därefter är det fri träning för dig som ingått i förmiddagens ”insatsstyrka”.
Välkommen!

Varför gör vi detta?

Området slits hårt och kräver kontinuerlig översyn och kontinuerligt underhåll. Vi behöver vara fler som hjälps åt med det självklara att organiserat OCH spontant ta kratta och spade för att då och då fixa till där du vet att banan behöver omsorg. För att tillförsäkra att vi är förutseende och att vi blir fler som tar ”ansvar” organiserar vi schemalagda (och oannonserade arbetsdagar). På så sätt tror vi att fler av oss blir mer tillfredsställda med bansträckning och banans beskaffenhet. Allt för den förbättrade gemensamma trivseln, ökad körsäkerhet och med det förbättrade träningsmöjligheter.

Bästa hälsningar

Banarbetsgruppen Revinge