Äntligen snö

Storslagna planer fick lugnt och metodiskt ändras till mer gripbara övningar.

Snövädret under veckan väckte minst sagt en hel del vällust. Äntligen kunde vi se fram mot snöåka på Revinge. Kanske kunde vårt planerade klubbevenemang bli något extra, d v s fritt från invand lervälling och istället en ljus tillställning i rikligt med snö. Den ihållande blåsten och snöandet gjorde så att vi fick stå och stampa och avvakta med förberedelserna. Inte nog med det, hur många skulle trotsa vädret och ta sig till snörika Revinge på lördag morgon.

Summa summarum: vi ställde in, och tar nästa första bästa tillfälle som ny möjlighet.

Foto: Calle Carlsson

Prospekterandet inför lördagen visade oss att det skulle bli en utmaning att ta sig till depåområdet och försöka hitta en framkomlig plats att installera sig på. Då stiger Calle fram och fixar en traktor med plog och chaffis. Stort tack för det bäste Calle! Så blev depåområdet plogat och började fyllas.

Det blev en magisk dag med snö, sol och mestadels (nästan) vindstilla, och inte minst gott sällskap bland härliga kamrater.

Foto: Alice Borg

En grupp om sju ordonnanser tog tillfället i akt och genomförde en vinterövning på 258 med skidor. De utgick från Husie och tog vägen om Revinge och några rundor på träningsområdet.

En storslagen dag trots vår reviderade plan.