Banplanering och -bygge inför hösten

Det händer en del på Revinge även under sommaren när vi har köruppehåll. Här får du en kort uppdatering och dessutom en inbjudan att ”ta tag i ett par kul uppgifter”.

Vi har gjort några förändringar som ger oss mycket bättre förutsättningar att hantera träningar och tävlingar – lite kort här så återkommer vi närmare inpå säsongsstarten 9 september.

Vi har flyttat depån till området där vårt förrådsgarage ligger. Du ser var på kartan. För att göra det ”intimare” med knattarna och bättre för dem att samlas på ett ställe får de en separat depåyta i direkt anslutning till depån för övriga.

2015-07 Revinge

Vi har köpt in en terränghjuling plus ett släp som redan är i gång för banbygge. En riktigt bra och nödvändig investering som kommer att hjälpa oss att kontinuerligt underhålla banan. Vi har tillsatt en mindre grupp som ansvarar för drift och skötsel så att vi ömt vårdar det vi lägger medlemmars pengar på.

Vi har påbörjat banbygget inför höststarten. Det blir en god blandning mellan ny dragning och den redan etablerade slingan. På tal om det, vi har två erbjudande till den eller de som vill bidra.

  • Vår ”extrembana” behöver händer, fötter och några goda hjärnor som kan skapa något spännande och utmanade för alla oss som inte ännu är mogna för Hells Gate. Du ser området för den planerade banan på kartan. Hör av dig till oss om du och några du vill jobba med är sugna att ta tag i detta. Du får ansvar och utrymme för att planera och bygga, helt upp till din fantasi och intresse (inom vissa givna ramar som dikteras av överheten ovan oss).
  • Som du redan sett flyttar vi depån. Därför håller vi också på att fixa till ett nytt knatteområde i anslutning till depån. Det frigör området norr om gamla depån som nu kommer att bli en ny ”specialsträcka” som används separat eller i kombination med övriga slingan. Hör av dig om du tilltalas av att ta tag i just detta område för att planera och bygga.

Den bana vi nu bygger upp kommer att få så mycket fasta markeringar som möjligt. Hur vi gör det ser du här.

Välkommen att höra av dig till någon av oss som är banansvariga:

  • Mikael Larson
  • Håkan Ernstsson
  • Krister Gard

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.