På lördag är det höstpremiär på Revinge

Vi startar upp hösten med nya och fräscha initiativ nu på på lördag 10 augusti. Välkommen — förar- och medlemsmöte kl 09:45.


Du som är medlem i FMCK Malmö är välkommen till våra träningar och övningar på Revinge. Är du inte redan medlem måste du se till att lösa medlemskap innan du kommer ut.

Våra träningar på Revinge är enbart öppna för medlemmar i FMCK Malmö. Du som betalt medlems- och träningsavgift kommer att få en medlemsdekal som du ska fästa synligt på hojen (vänster gaffelben).

Vi kommer också att vara noggrannare med att följa upp att våra regler, dvs vårt avtal med P7, efterlevs, allt för att vi ska kunna behålla vår möjlighet att träna på Revinge.


Vad händer på lördag?

Stora slingan

Vi kommer att ägna de två första träningstillfällena, 10 och 17 augusti, att gemensamt köra upp banan. Fältet kommer inte att vara öppet för annan fri körning. Dessutom kommer vi att tillfälligt stänga stora delar av MC2 (allt söder om ”crossbanan” ned tom Arthurs dunge) innan banan är lagd och säkrad.

Knatteslingan

Vi har anlagt ett nytt knatteområde och tror att det kommer att bli en betydande förbättring för de minsta och för er föräldrar. Vi räknar med att tillsammans med knattar och föräldrar hjälpas åt att  gemensamt iordningställa knatteslingor som bäst passar knattarnas behov – vi har förberett en del men hoppas på att få hjälp av knatteföräldrar.

Har du frågor kontakta någon av oss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.