Så fick vi lära oss av VM-eliten

Under ett antal år har vi sett våra möjligheter att köra relativt fritt på Revinge tuggas upp i kanterna. Vi har arbetat aktivt för en förändring som nu börjat resultera i bättre förutsättningar. Vi har inte återvunnit det som historiskt varit som en dröm för en enduroälskare, men väl skapat utrymme för terräng och övningstider som borde tillfredsställa även den kräsne. Hur är det nu med det, har vi det taskigt eller relativt schyst?

Svaret på den frågan fick vi idag. Jocke Johansson var inbjuden till Revinge idag för att träna sitt team med oss och samtidigt ge oss en chans att få ta del av vad tre VM-förare gör för att det ska gå säkert, tekniskt rätt och därmed fort. Så här sa Jocke när han presenterade sitt team på förarmötet:

vilket fantastiskt område ni har, ni anar inte hur bra ni har det.

Så är det nog, vi är rätt bortskämda jämfört med vad många andra erbjuds. Så låt oss ta vara på det vi har och vårda det med omsorg.

Jocke Johansson är en härlig västgöte, precis som jag :), som visar hur social och inbjudande endurosporten är. Det är lika enkelt och otvunget att snacka skit med VM-eliten som med vem annan som helst i depån på Revinge eller Nygård. En fin och fostrande sport.

Tack för en fin-fin dag Jocke, Jemma Wilson, Mitch Harper och Marko Tarkkala!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.