KM 1

Igår körde vi årets första klubbmästerskap på Revinge. Mitt i veckan och vis av tidigare intresse för våra KM var vi kanske lite fundersamma över hur många som skulle kunna slita sig loss från vad-ni-alla-nu-ägnar-er-åt. Det blev kalas. 25 st startade och fullföljde på ett eller annat sätt. Härligt.

Kanske har vi brutit en trend: att tävla är kul och inte bara till för alla som ska ta VM-poäng. Nix, tävling i vår klubb passar alla. Tävling stimulerar till att ta i lite extra, att pröva din egen gräns på den nivå du sätter själv. Vi visade igår precis att det är så. Jon visade oss andra hur det kan snurra till i spåret och jag med några andra försökte mäta oss, inte med Jon, men med den som var lite snabbare i spåret framför, eller jagande bakom. Christopher körde ensam och heroiskt i militärklassen – kom igen ordonnanser och gröna hojar, detta passar er lika bra som för andra som vill bli bara lite bättre off-road!

Alla tycktes ha hur kul som helst. Och vi har alla Björn att tacka för arrangemanget.

Nu måste vi bara få till ett tidtagningssytem, för ni, nej vi, skriver på tidkorten som krattor när handen darrar efter ett varv.

Förbered dig nu för nästa deltävling – du kommer att få sex chanser att pröva tjusningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.