Jobbigt med regler, eller hur

Hej bästa endurovänner

Vi har haft bra diskussioner med markägaren Fortifikationsverket och övningsområdesansvarig på P7. För att förvalta vår väl fungerande relation har vi ansvar för att vår verksamhet fortsätter lysa som en klar stjärna i vintermörkret. Konkret: vi behöver säkra vår existens på fältet med att upprätthålla god ordning.

På lördag kommer vi att genomföra fordonskontroll. Se till att din älskade enduro-mc är reggad, påställd och försäkrad (gäller alla enduro- eller landsvägsreggade mc oavsett vem som kör den).

Du ska ha en nummerskylt (mini eller original) som är monterad på bakskärmen och synlig bakifrån. Har du en miniskylt på hojen ska du kunna visa upp din originalskylt om MP eller vi frågar efter den. Det är det vi kommer att hjälpa dig få ordning på till helgen. Jaså. Du tycker vi “polisar”? Inte alls. Tvärt om. Vi tar ett gemensamt ansvar för att undvika att vi får kritik för att vi inte sköter oss och med det riskerar att förlora vårt nyttjandertättsavtal.

Det var det. När du kör till Revinge ska du tänka på en sak till. Du ska INTE köra till och från depåområdet via markvägen Abusa-Sandby mossaväg. Vi har inte tillstånd att köra på den vägen och kan bötfällas. Kommer du söderifrån kör du istället via Tvedöra och norrut på Fredrikslundsvägen. Ingen större omväg och alltså inget att oja sig över.

När du pustat klart över våra “regler” har du förhoppningsvis tillräckligt med energi över för att få en fantastisk upplevelse i våra fina spår.

Välkommen!