Höstpremiär på Revinge nu på lördag 20 aug

God dag gott folk och endurokamrater

Tack

De närmaste tre veckorna (typ) har en hel del fantastiska insatser gjorts av många fina medlemmar och kamrater för att preparera träningsområdet inför premiären nu på lördag. Det återstår fortfarande några mindre uppgifter – men nu är vi väl rustade för att komma igång.

Tack, ett stort TACK, till alla er som har lyckats slita er från andra pålagor för att få ta ett par djupa friska andetag på heden med snökäppen i ena handen och spettet i den andra.

Medlemskort

När du kommer ut till Revinge ska du kunna visa upp ditt medlemskort, på din lur eller utskrivet!

cardskipperDet medlemskort som gäller är det nya e-medlemskortet du fått inbjudan till om du betalt medlemsavgift (och träningsavgift) 1 oktober 2015 eller senare, och angivit en korrekt epostadress och/eller telefonnummer. Info om medlemskap och medlemskort här.

Se nu till att aktivera ditt Cardskipper-konto och medlemskortet till lördag!
Klistermärket kommer vi att successivt avveckla.

Banan

Huvudbanan är i stort densamma som i våras men några justeringar och nya spännande kompletteringar, och mer kommer. Berättar mer om det när vi ses på lördag.

På lördag…

… kom inte insläntrande lite nu och då utan försök vara i tid till förarmötet 0945. Hinner du inte läsa klart morgontidningen utan kommer senare: se till att du tar reda på vad som gäller innan du gasar loss.

Mastervarv är inte alltid dagens höjdpunkt. Vi har lärt oss att vi är ett gäng som inte alltid låter förnuftet gå före suget att köra (jag räknar in mig själv i den kategorin). OK, ta inte åt dig om du inte behöver. Vi bedriver en sport med risker som minimeras med gott omdöme och förutseende. För att minska riskerna och undvika olyckor måste vi hjälpas åt att hjälpa (var)andra tillrätta. Nya medlemmar och gäster tar vi alla ett gemensamt ansvar för så att de i all enkelt vet hur det går till hos oss, vilket håll vi kör på banan, vilka markeringsprinciper som gäller så att vi håller oss i spåret, och annat smått och gott. Det är några av skälen till varför vi kommer att köra mastervarv i grupper på Svartahålsdelen på lördag.

När vi high-fivat oss klara efter den rundan kör vi en träning på vår nya hinderbana (JH design).

Bästa vänner, vi ses på lördag