Uppehåll på Revinge

Som ni vet så läggs hela Revingefältet i vila under sommaren. Det innebär att vi kommer att återuppta träningen i augusti med första träningstillfället efter sommaren lördagen 20 augusti.

2016-06 anslagstavlanNejdå, det står inte alls still för det. FMCK Malmö erbjuder Höf som ett kompletterande alternativ om du känner för det vid något tillfälle.

Vi har dessutom en del underhållsjobb att göra under uppehållet.

  1. För det första behöver vi ta ner nuvarande bana, d v s pilar och pinnar ska tas ned. Dels för att FortV ska kunna jobba på fältet och i delar av skogspartierna för att återställa området, och dels för att förbereda för ny bansträckning. En del är redan klart men mer arbete återstår.
    • Vi planerar att göra detta under de två första veckorna i juli.
  2. För det andra behövs händer för en del depåarbete för att förbättra våra förrådsutrymmen. Vi kommer att iordningställa bättre utrymme för t ex anmälan, fika, anslag, … i samband med tävling men också träning. Det handlar mest om att organisera, städa, spika och skruva.
    • Vi kan göra det när som helst men varför inte försöka oss på det också under de två första veckorna i juli.
  3. För det tredje ska bansträckningen på plats till augustistarten. Banan ska markeras upp, röda käppar på plats, pilning och i viss utsträckning bandning.
    • Vi behöver påbörja arbetet tidigt i augusti.

Okej, detta görs inte av sig självt. Många av våra fina medlemmar har flera gånger räckt ut en hjälpande hand och som du ser finns här utrymme för inte bara bangruppen eller dig som redan bidrar. Du behövs och är önskad (bara det, att vara önskad menar jag).

Tala om när och med vad du kan hjälpa till så hör vi av oss när det drar ihop sig – anmäl dig i formuläret!