Vill du skaffa dig en Tävlingsfunktionärslicens?

Som ni vet om ni följer nyhetsflödet här på hemsidan har vi genomfört en första utbildning av Tävlingsfunktionärer. Nu har det som ni ser i Magnus kommentar till detta inlägg kommit önskemål om ytterligare en ”lärgrupp”.

Att bli Tävlingsfunktionär och få en licens utfärdad av Svemo tar fyra kvällar i anspråk. Utbildningen innebär att man gemensamt diskuterar genom Svemos regelverk för enduro och slutför det hela med en avstämning under medverkan av en representant från Svemo. Nyttigt och bra.

Jag föreslår att vi gör ett försök att få ihop en grupp om 6-8 personer för en ny omgång. Meddela ditt intresse till mig (0768351601) så sätter jag samman en grupp som senast under september/oktober slutför lärgruppsutbildningen, eller tidigare om vi gemensamt kommer fram till det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.