Licensierade tävlingsfunktionärer

Ikväll avslutade vi lärgruppen Tävlingsfunktionär med stöd av SISU Idrottsutbildarna.  Kursen innebär att vi nu har utbildat 8 tävlingsfunktionärer varav två kommer att gå vidare till en fortbildning till tävlingsledare 7-8 mars. Vi betraktar det som ett stort steg framåt i vår strävan att organisera och bemanna oss för vår intensifierade satsning på mindre och större tävlingar.

Vi kommer att börja tillämpa våra kunskaper och ambitioner i kommande KM och Sydendurotävlingar. Du kommer att märka det som en tydligare och mer ordnad inramning.

Svemos Specialregler för enduro har modifierats på några väsentliga punkter, nya SR 2015-2016 här. Läs också gärna genom Svemos kommentarer till ändringar och hur de strävar efter att förbättra regelverket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.