Vi behöver din hjälp

30 maj arrangerar vi vår deltävling i Sydendurocupen. Vi vill att det ska bli en bra tävling, förstås. För att tävlingsområdet ska bli bra för tävlande och funktionärer behöver vi din hjälp för att markera upp bana, depå, mm.

Ställer du upp?

De som ställer upp med sina händer, fötter och hjärna kommer att  belönas och erbjudas ett träningsläger, all-inclusive, i augusti/september. I skrivande stund är vi inte klara över datum, plats och tränare – men det kommer att bli riktigt bra, det kan vi lova.

Så här förbereder vi oss

Vi har fått tillträde till fältet för förberedelser lördag 23 maj 10-16 och fredag 29 maj 12-17. På tävlingsdagen behöver vi också funktionärshjälp, delvis före och under tävlingen och efter för att riva banan. Du kan hjälpa oss, alla eller någon av dagarna, själv och/eller erbjuda nära och kära en fin stund på Revinge.

Anmäl ditt deltagande i formuläret

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.