Nytt medlemsår

Hej vänner

Nytt medlemsår fr o m onsdag 1 april. Har du betalt avgiften för medlemskap och ev träningsavgift 1 oktober 2014 eller senare  har du redan ett giltigt medlemskap för hela 2015. Har du inte betalt än är det dags nu.

Kort om Revinge – nytt avtal och lite mer att tänka på

  • Träningstider för april och framåt kommer upp efterhand. Jag är ledsen att det är lite rörigt just nu och en period framåt så att du inte kan planera som du, och jag, vill. Håll ut!
  • Medlemsbevis – fr o m 1 april ska du kunna visa upp giltigt medlemskap och betald träningsavgift för 2015. Kvitto, utskrift eller kvittot i mobilen, gäller som medlemskort. Dessutom ska du kunna uppvisa årets medlemsdekal, fastsatt på hojen. Dekalen får du av oss när vi ses på heden.
  • Miljömatta – En god och självklar vana. Se till att fixa en godkänd miljömatta (se Svemos reglemente) så snart som möjligt. Har du tur kan du köpa en av oss på plats till självkostnadspris.
  • Tvätt – Vi tvättar inga hojar på Revinge efter avslutad träning. Visst, vi är flera som gjort det tidigare, inklusive jag själv. Men nu tar vi med skiten hem som inte går att borsta av.
  • Ljud – Vi har investerat i ny ljudmätningsutrustning och kommer efter hand att hjälpa dig, och oss alla, att få koll på att vi håller oss inom Naturvårdsverkets gränsvärden och att vi är väl förberedda för stora och små tävlingar.

Och du, glöm inte: Hovdalajakten 11-12 april, Sydendurocupen Släggarp 25 april, Sydendurocupen Revinge 30 maj.

Ses
Mikael

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.