Årets kårstämma

Igår, söndagen 8 februari, höll vi vår årliga kårstämma i Robothallen. Cirka 8% av registrerade medlemmar, 33 st deltog i stämman som föredömligt regisserades av mötesordförande Mats Palm. Möteshandlingar finns här.

Styrelsen har en ny medlem, Magnus Smith. Magnus efterträder Anders Hansson som lämnar styrelsearbetet efter en lång och framgångsrik gärning. Tack Anders, och tack Magnus för att du nu hjälper oss vidare i vårt viktiga arbete. Styrelsens nuvarande sammansättning hittar du här.

Föreningen präglas av god och välskött ekonomi med ett överskott som vi tar med oss in i 2015 års verksamhet. Vi avser göra investeringar som på kort, men framför allt på längre sikt, kommer att leda till en utvecklad och växande ungdomsverksamhet. Våra kommande investeringar syftar också till att ge den ”gröna” verksamheten förbättrade möjligheter att nå våra övnings- och träningsområden. Vår enduroverksamhet kommer vidare att utvecklas för att vi ska kunna arrangera större och mindre tävlingar.

Under året har vi haft en god tillströmning av nya medlemmar. Vår rekrytering av ordonnanser har varit mycket framgångsrik, och ett större antal medlemmar har sökt sig till oss i första hand för vår enduroinriktning.

Ett flitigt gäng har gjort Robothallen till en fantastisk arbetsplats och materialutrymme för den ”gröna” verksamheten. För dig som ännu inte besökt Robothallen vill jag varmt rekommendera ett besök.

Inom kort räknar vi med att vårt avtal med Fortifikationsverket ska börja gälla. Avtalet kommer att reglera vår nuvarande verksamhet på Revingefältet, var vi kör och på vilka tider.calle_hampus

Stämman avslutades med grillning på asfaltsplanen utanför hallen, i strålande och värmande sol. Vi passade då också på att belöna medlemmar för framgångar i Sydenduron. Speciellt stolta är vi över våra ungdomar Carl Andersson och Hampus Smith.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.