Vi köper ett AMB tidtagningssytem

Vi har beslutat att köpa in ett AMB tidtagningssytem. Det kommer att vara tillgängligt för träning och tävling i samband med att vi tar upp höstträningen på Revinge.

AMB dekoderSystemet bygger på en aktiv transponder som monteras på din MC. När du passerar avkänningsslingan registeras din start-mål-tid som i samma ögonblick visar din tid/placering på resultatskärmen. Vi har valt att köpa systemet för att i stort sett samtliga tävlingar använder eller kräver AMB-transponder för att få starta. Det är också enkelt att sätta upp och administrera.

TransponderAMB-transpondern är normalt inregistrerad i Svemos tävlingsadminstrationssytem länkad till den hoj du tävlar med. Du kan naturligtvis köpa en egen transponder som du använder enbart när du tränar på Revinge eller tex tränar cross på Böket.

Du kan köpa din transponder här eller på annan plats; du kanske kan hitta en begagnad men de är sällan mycket billigare. Det finns hyralternativ också, kika på det. Idag har FMCK Malmö fem stycken transpondrar som vi hyr ut till medlemmar i klubben, du hittar dem i vår butik här.

Du som kör på Revinge eller deltagit i Sydenduron vet att vi också har ett egenutvecklat system som stöder en passiv transponder. Vi kommer fortsätta att använda vårt eget system för vissa ändamål.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.