Medlemsbutiken öppnad

Idag har vi öppnat vår nya medlemsbutik. Det är där du från och med nu köper ditt medlemskap i FMCK Malmö.

Det är en förändring som kommer att innebära att vi får en enklare och mer robust medlemshantering. Fördelarna för dig är inte små de heller: du genomför din registrering och betalning i ett steg och får direkt ett kvitto på ditt köp plus mejl från oss och Payson att medlemsansökan och betalning är gjord. Kvittot/mejlet kan du sedan visa upp som bekräftelse på medlemskap till dess FMCK Riks utfärdat själva medlemskortet. Dessutom kommer du också få en bra överblick över din egen köphistorik.

Vi har som sagt precis öppnat butiken och vill försäkra oss om att allt funkar som vi vill innan vi utvidgar butiken till att också omfatta köp av medlemströja, deltagande i träningsläger, hyra av transponder, mm

Välkommen till FMCK Malmö och vår butik!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.