Höstens Revingetider

Hej alla

Vårsäsongen lider mot sitt slut. Nu på onsdag har vi vårt sista träningstillfälle på Revinge innan hela övningsområdet lägger sig till vila över sommaren. Fram till 10 augusti har FMCK Malmö inga aktiviteter på fältet och vi är alltså till dess hänvisade till andra träningsområden.

Efter ett par turer med Försvarsmakten har vi nu fastlagt hösten träningsschema för våra aktiviteter på Revingehed/Svartahål. Det kan ev tillkomma fler tillfällen, men det återkommer vi till under träningsperioden. Håll dig informerad om tider och program som rullande justeras.

Välkommen igen till hösten

Mikael

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.