Glada nyheter om Robothallen

Hej alla glada mc-åkare
Efter dagens möte i Robothallen är det nu beslutat av Regementschefen på P7, Michael Nilsson, att FMCK kommer att flytta in i östra delen av hallen så som vi önskat hela tiden. Det som nu först skall ske är att detta nedtecknas på ett dokument så att vi undviker missförstånd och alternativa lösningar. Därefter får FortV uppdraget att åtgärda port och belysning först samt att någon form av sanitetsvagn blir uppställd i anslutning till hallen. Sedan skall vi flytta in i hallen under sista halvan av Augusti och vi har då en fast punkt i tillvaron igen. Det finns en massa detaljer kvar att ta hand om men det kan bara sägas att det känns väldigt uppfriskande med det förestående arbete vi har.

Ha nu en trevlig midsommar alla
Anders Bjermo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.