Pandemirestriktioner tas bort 29 september – hur påverkar det din Revingeträning

Vi fortsätter med föranmälan och hur många mc som samtidigt kan ges utrymme på Revinge.

Vi införde egna restriktioner under senvintern 2020 för hur många som samtidigt fick vistas på vårt träningsområde. Vårt krav följde då Folkhälsomyndighetens, Smittskydd Skånes, Riksidrottsförbundets och Svemo:s direktiv och rekommendationer.

Idag, 29 september, lättas i stort sätt samtliga restriktioner och därmed försvinner kravet att begränsa deltagande. Vi väljer att fortsätta med att begränsa antalet mc på Revinge (se vårt uppstartsbrev inför höstpremiären).

Föranmälan

Vi har under perioden med nya regler och arbetsmetoder konstaterat att vi fått en betydligt förbättrad administrativ kontroll till stöd för medlemmars intressen och behov. Med föranmälan har vi inte minst fått en betydande minskning av den administrativa belastningen.

Vi fortsätter alltså med föranmälan inför varje träning.

Antal tränande

Under pandemiåren införde vi antalsrestriktion av smittskyddsskäl.  Vid flera tillfällen blev trycket på vår anläggning och bana större än det vi var organiserade och bemannade för. Vi har kontinuerligt fört diskussionen inom  Enduro & Revinge och övervägt hur vi ska hantera belastningen på området. Pandemin har hjälpt oss vägleda oss till nu gällande beslut.

Vi fortsätter begränsa antalet tränande till dess vi är organiserade och har tillräckliga resurser för att underhålla  vår anläggning, vårt banområde, och våra zoner och slingor.