USM och Pansatrofén 2021 genomförda med stor framgång

Tack alla förare, all servicepersonal, alla funktionärer och medhjälpare för att ni gjorde det möjligt.


Kära vänner funktionärer/medhjälpande

Vi alla belönades med mycket beröm under och efter helgens mycket framgångsrika tävlingar.

Våra ansträngningar att förbereda och genomföra tävlingarna var krävande på många sätt samtidigt som de framkallade mycket glädje och fin gemenskap kring det som vi älskar och värderar så högt. Vi som förening har mycket att vara tacksamma för och vårda med omsorg och efter bästa förmåga.

Det är ett stort steg för oss att återigen arbeta upp förutsättningar för en tävling med SM-status och en nästan rysansvärd upplevelse att putsa av pansarskottet och kunna låta en ny generation göra en inteckning som segrare i Pasartrofén

Vi lyckades. Och vi gjorde det mycket framgångsrikt och bra.

Inte nog med att vi tog den långa vägen mot helgens segersötma med framgång. Vi gjorde det i nära samverkan med vår grannförening FMCK Hässleholm. Vi ser samarbetet som ett stort och viktigt steg för en utvecklande nära samverkan där vi framöver hjälps åt med tävlingar och träningar för att stärka vår sport och bygga våra muskler. Dessutom fick vi aktiv hjälp från våra vänner i Landskrona MK.

NU ÄR DET VÅR TUR ATT KÖRA Nu på lördag 19 juni avser vi utnyttja vår tilldelning av ett extra träningstillfälle enbart för just dig – du som bidragit som funktionär välkomnas till Revinge på lördag för att köra hoj (som Stefan alltid glatt säger för att avrunda förarmöten) eller för att enbart umgås. 

INBJUDAN Du ska redan ha fått en personlig inbjudan. Har den inte trillat in i din mejlström än meddela Mikael senast torsdag så du kan föranmäla dig till det som bjuds.

Varmt tack från

FMCK Malmö tävlingsorganisation och Styrelsen