Säsongsstart måndag 11 augusti

Nu på måndag påbörjar vi höstsäsongen med premiär på Revinge. Välkomna!

Vi har under våren och sommaren haft miljööversyn tillsammans med P7 och Fortverket. Som resultat av det kommer vi att justera vår bansträckning till viss del – det arbetet är påbörjat och i det närmaste klart.

Nu på måndag ses vi kl 14:00 för att slutföra arbete med uppmärkning av Svartahålsslingan. Bra om vi får hjälp med det!. Innan arbete med uppmärkningen är klar är det ingen fri träning på någon av våra slingor. Så snart uppmärkningen är klar kör vi ett gemensamt mastervarv för att eliminera missförstånd och risker.

Vi ses för en finfin höstsäsong

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.