Öppningen den 28 september

Öppningen den 28 september

Öppning 28*9
Rasmus monterar de nya hjulen.

Denna mycket fina lördags morgon stod robothallen öppen för kårens medlemmar, dock så var det tyvärr inte så många som kom. Men några tog tillfället i akt och körde på banan, tittade förbi en sväng eller bara gjorde lite kårnytta. Dagen slutade med att en massa växtlighet röjts, runt hallen och några delar av spåret. Men det blev även röjt och lite mer organiserat i hallen samt så fick ena harven ett par nya hjul för ökad funktion.

Öppning 28*9
Skidorna är sorterade inför vintern

 

Så ett mycket bra arbete som blev utfört idag och vill tacka Rasmus och Christopher för deras stora insats idag, men vill även tacka Emanuel för det kanon jobbet han lagt ner på att vika alla körställen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.