Årets första styrelsemöte 2013

Välkommen till ett nytt spännande år!

Ikväll började vi ta tag i årets utmaningar. Inledningsvis gjorde vi vår nya styrelse hemmastadd med diverse pratikaliteter. Därefter gick vi genom vad som ligger framför oss och hur bäst ordnar upp vår ganska omfattande tillvaro.

Ungdomsverksamheten kommer att få en bra nystart. Till att börja med kommer styrelsen att forma en plan som utgår från vad vi har för ambitioner med ungdomsverksamheten och vilka förutsättningar vi har för kunna genomföra planerade aktiviteter. Vi har kvarstående hinder som vi måste hitta lösning på innan vi kan utlova full aktivitet.

Nu är vi på plats i Robothallen efter utflyttningen från Nygård – vi har nu intagit HÖF, dvs Husie övningsfält. Det är alltså dags för oss att komma igång med träningen igen i spåret på Nygård. Vi kommer snart att presentera öppettider och träningsansvarig för vårsäsongen.

Verksamheten på Revinge rullar på bra. Vi bedriver regelmässigt organiserad träning varje lördag då vi tilldelats träningstid. Konceptet med gemensam träning på förmiddagen med ett avslutande lättsamt tävlingsmoment, och fri träning på eftermiddagen verkar vara en framgång.

Året har börjat bra och vi i styrelsen är fyllda med förhoppningar och energi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.