Nygård tömt – tack alla som svettats och slitit

Då alla vänner. Det sista Christopher och jag gjorde var att ta ned stora FMCK-skylten ovanför entrén. Nu är Nygård rensat och anonymiserat.

Du kan lugnt ta sovmorgon imorgon. Allt klart, ingen hjälp beehövs.

TACK alla som hjälpt till med lyfta, bära, slänga, spara och flytta. En superinsats som tar oss in i en ny framtid som vi nu skall forma.

nygard_rensatEn bister januaridag med isande vind och trots den stigande temperaturen kyligt på Nygård. Den rätt goda uppslutningen drog snabbt upp ett effektivt tempo som inte bara fick upp värmen utan också ganska snart visade att vi skulle bli klara under dagen. Allteftersom tunnades skaran ut när det blev mer och mer uppenbart att allt var under kontroll. Det är märkligt hur mycket som ackumuleras med åren och som, när det visar sig, inte alls vare sig behövs eller används. Matti sa att utrensningen för ett par år sedan resulterade i ett lika stort lass – hur mycket överskott finns det egentligen?

Nu är iallafall Nygård helt utrensat och kan lugnt lämnas över till Fortverket. Slingan på Nygård har vi förstås kvar och den kan kanske tom förbättras under året.

Hur blir det då med Robothallen? Nu är allt på plats där, dvs inburet för att efter hand hamna ordnat på rätt plats. Vi hoppas naturligtvis att vi kan få till det till annat än bara en kall lagerlokal. Vi behöver kunna tvätta, mecka, hålla kurs och utbildning, mm – nu börjar arbetat att lyfta oss mot den höjden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.