Viktig information inför medlemsåret 2021

Hej Endurovänner!

Inom kort kommer fakturorna för medlemsåret 2021 att skickas ut till er. Precis som vanligt kommer den som ett mail till er.
Har ni bytt mailadress under året? Kontakta då mig så snart som möjligt så uppdaterar jag dina kontaktuppgifter.

Om ni inte redan uppmärksammat det på vår hemsida så vill jag informera er om följande förändringar, vilka är beslutade av styrelsen och Enduro-Revinge:

  • Medlemsavgiften för vuxna medlemmar höjs från 300 kr. till 400 kr. Träningslicensen är oförändrat 1.000 kr.
  • Medlemsavgiften för barn och ungdomar höjs från 80 kr. till 200 kr. Vi inför även en träningslicens för barn och ungdomar, träningslicensen kostar 100 kr.
  • Det kommer fr.o.m. 2021-01-01 krävas att man har en träningslicens för att deltaga i våra träningar på Revingehed. Annars tränar man som gäst och betalar då gästträningsavgift.
  • Samtliga barn och ungdomar som idag är medlemmar kommer att automatiskt erbjudas träningslicens. Det är bara att betala fakturan för 2021 på totalt 300 kr.
  • Barn och ungdomar som blivit medlemmar under december 2020 och därför fått en faktura på 200 kr. som gäller för medlemsåret 2021 kommer att få en separat faktura på 100 kr. som avser träningslicensen.

Vuxen = 18 år –
Ungdom = 12-17 år
Barn = -11år

OBS! När Träningslicens nämns i ovanstående information så avses den ”träningsavgift” som skall betalas för att få träna på Revinge. Den skall inte förväxlas med Förarlicens från Svemo som fortfarande krävs för alla från 12 år och uppåt.

Om du INTE avser att förnya ditt medlemskap hos oss kommer din eventuellt aktiva Förarlicens från Svemo, om den är kopplad till medlemskap i FMCK Malmö, att låsas då nya medlemsåret börjar 1 april.

Vi vill också informera om att nu är kalendern för 2021 uppdaterad (och här).

VI befinner oss i ett läge där den pågående pandemin påverkar oss och vår verksamhet. Den aktuella belastningen på sjukvården och förändringar i försvarsmaktens verksamhet kan med kort varsel innebära förändringar i vår planerade verksamhet. Det är därför viktigt att du håller dig uppdaterad, läs på hemsidan, och de mail som skickas ut.

Ha därför som rutin att ni ALLTID kontrollerar era mail och kalender-/träningssidan kvällen innan en träning för att säkerställa att det inte skett förändringar.

Frågor? Tveka inte att kontakta mig

Med vänlig hälsning

FMCK Frivilliga motorcykelkåren Malmö

Staffan Björk
Sekreterare & Medlemsadministration
0706-779578
staffan.bjork@fmckmalmo.se