Enduro & Revinge nr 12 – träningslicenser

Vi har påbörjat ett nytt medlemsår med nya möjligheter. 

Vid det här laget är ni väl informerade om det pågående förändringsarbete vi fick ur startgrinden i höstas. Vi kände oss bl a tvungna att tillfälligt stoppa nya träningslicenser och begränsa gästträning. Inga lätta beslut men väl så nödvändiga för att ta oss till där vi är idag. 

Vi kunde lätta på gästträningsrestriktionerna för en kort tid sedan. Så kom coronaviruset svepande in och vi fick backa tillbaka ett steg. Nu är vi tillbaka och gläds åt att kunna erbjuda den träningsmöjligheten igen. 

Den begränsade tillgängligheten på träningslicenser har prövat mångas tålamod. Vi inser att vi behöver en maxgräns för de antal licenser vi har möjlighet att ge utrymme för, detta för att kunna hantera vår verksamhet och påverkan vi har på spåren vi nyttjar. 

Nu, när vi klivit in i det nya medlemsåret så ser vi också att vi har fått ett utrymme för ett antal tillkommande träningslicenser och kan börja lätta på den nuvarande begränsningen. Vi kommer att börja beta av den kölista som byggts upp under senaste månaderna. Vi är förstås mycket nöjda med det och hoppas också att det kommer att ge flera av er som tålmodigt väntat mycket träningsglädje. 

Har du frågor eller konstruktiva förslag är du välkommen att kontakta oss när vi ses på plats eller via mejl enduro-och-revinge@fmckmalmo.se

Verksamhetsområde Enduro & Revinge
FMCK Malmö