Enduro & Revinge nr 14 – höstsäsongen drar snart igång

Efter Försvarsmaktens obligatoriska sommaruppehåll påbörjar vi höstsäsongen lördag 8 augusti. Coronapandemin är långt ifrån över och därför fortsätter vi att strikt följa och gemensamt arbeta efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer och direktiv.

Välkommen!


Träningslicens på Revinge Vi har nu nått det tidigare utlysta taket för träningslicenser på Revinge, 215 vuxenlicenser. Nya sökande ställs från och med nu i kö. Vi välkomnar barn och ungdomar: är du under 18 år kan du och din målsman fortfarande lösa träningslicens.

Redovisa arbetsinsats Stora och små insatser betyder mycket för vår förening. Som du vet är träningslicensen knuten till ditt engagemang i FMCK Malmö. Du ansvarar själv för att redovisa dina små och stora bidrag i formuläret under menyvalet Enduro & Revinge/Redovisning av arbetsinsats. Som vi brukar uppmanar vi dig igen: ser du en uppgift för dig som medför bidrag till vårt gemensamma bästa – hör av dig till oss!

Utökad träningsmöjlighet Vi går ifrån uppdelningen i förmiddags- och eftermiddagspass. Istället öppnar vi tre depåer under hela träningsdagen med maximalt 50 personer i respektive depå. Föranmälan till träning krävs. Mer detaljerad information får du på anmälningssidan här. Kort: I huvuddepåområdet har vi två separata depåer och en depå på zon 4 för ungdomar med målsmän. Vid vardagsträningarna 14-21 är du välkommen till området när det passar dig. På helgträningarna 10-16 gäller obligatorisk närvaro på förarmötet kl 09:45. Väljer du att träna senare under dagen gäller träningstiden från och med kl 13:00 och med obligatorisk närvaro på förarmötet kl 12:45. Du kan alltså välja att checka in enbart vid två tillfällen under dagen. 

Bana och spår Inför säsongsstarten kommer bangruppen att förbereda ny spårdragning på större delen av vårt träningsområde. Vi ser förstås fram mot detta med iver och tillfället att få vara med att köra in slingorna vid första träningstillfället lördag 8 augusti. Vill du vara med i banbyggandet, kontakta Stefan Sjöholm.

Funktionär För att vi ska kunna genomföra tävlingar i egen regi krävs att vi är väl bemannade i olika roller och grupper. En del uppgifter och roller är formella krav från Svemo medan andra är mer relaterade till att kunna få arbetet utfört. Det handlar som du redan vet om förberedelser inför tävlingar och ett välsmort maskineri under tävlingsdagarna. Vi är i behov av dig som med ditt engagemang kan tänka dig att att ta på dig en mer drivande uppgift men lika mycket dig som är beredd att hjälpa till med vad som helst. Med ditt stöd kan vi möjliggöra den tävlingsorganisation som krävs: meddela oss ditt intresse i stort eller anmäl dig till den grupp som passar dig bäst i vårt formulär här

Vid två tidigare tillfällen har vi arrangerat tävlingsfunktionärsutbildning. Vi har redan nu ett antal licensierade funktionärer men vi behöver säkerställa utökad kapacitet. Vi kommer inom kort erbjuda dig som vill engagera dig, men som behöver mer stöd, denna korta och givande utbildning. 

Tävlingar Under förutsättning att vi når den funktionärskapacitet som krävs kommer vi att genomföra två tävlingar under höstsäsongen: 1) Vår deltävling i Sydendurocupen söndag 6 september, och 2) Revingekåsan lördag 12 december.


Har du frågor eller konstruktiva förslag som gäller t ex träning, säkerhet, bana och spårdragning, mm är du välkommen att kontakta oss när vi ses på plats eller via mejl enduro-och-revinge@fmckmalmo.se

Verksamhetsområde Enduro & Revinge
FMCK Malmö