Tvådagars träningsläger Revingehed och Ilstorp 19 – 20 november 2022

Helgen bjöd på varierade förutsättningar.

Det snabba väderomslaget sänkte tempen ned runt noll med delvis småfruset underlag på lördag morgon. Men som alltid på heden ”blir det aldrig bättre än det är idag”. Så blev förstås också nu. Torrt och bärande underlag resulterade i bättre fäste än vanligt och hållbara spår. Alltså: bästa förutsättningar för bra, givande och säker träning under lördagen.

Överraskningen uteblev förstås inte. Ett fylligt snötäcke välkomnade de som deltog i söndagens träning på Ilstorp. Det dröjde förstås inte länge förrän banan var uppkörd med mjukt och fint sandunderlag.

Träningslägret var som vanligt välbesökt. Franz, Marcus och Emil har vi stimulerats av under flera år på det mer eller mindre institutionaliserade vår- och höstlägren som 142:an driftar med sina väletablerade medtränare. Vi vet vad vi har och med det vet vi helt klart vad vi också får: mycket bra och givande övningar som hjälper oss att utveckla våra färdigheter för snabbare men framför allt säkrare motionskörning.

Några klipp från lägret i sammanfattande form:

Eddie som servade oss från fyrhjulingen passade också på att dokumentera. Här kan du dessutom ta del av vår framtid på sina 50 cc-hojar på Idaslingan som Eddie la tid på att förbereda under fredagen för att knattarna skulle få det så bra som möjligt:

Nu stärks vi av det vi lärt oss och ser med längtan fram mot vårens läger.

Tack Franz, Marcus och Emil