Spårfix

Hej alla!

Det är många medlemmar som har uttryckt att spåret på höf behöver fixas. dränering, spår, hopp, woopisar etc.
Styrelsen är väl medveten om problemen på spåret och informerar genom detta inlägg att spåret är avstängt under hela dagen idag då ett flertal reparationer kommer att utföras.

Spåret har fått översyn. Idag är spåret tre meter brett på nästan hela sträckningen, stora stenar är bortlyfta, djupa spår är igenfyllda och harvade, växtlighet längs med sträckningen är borttagen eller nerklippt och flera hopp är bättre byggda. Mycket av detta hade inte varit möjligt utan den hjälp vi fick av Bodeborngräv som under en hel arbetsdag lånade ut en grävmaskin till föreningen.

Johan i full fart med maskinen från Bodeborngräv

Vår förhoppning och ambition är att spåret ska hållas i bättre skick framöver än sista tiden Men för att kunna inbefria detta behöver vi kontinuerligt hjälp från er alla medlemmar både med både underhållet av spåret och förslag på förbättringar kring spåret.

Vi hoppas att arbetet vi lagt ner gör spåret rätta och att ni alla som brukar det finner det intressant och lärorikt att ta sig genom. Nu är det sommar och uppehållet på Revingehed är igång men suget efter körning finns säkert fortfarande hos er. Körspåret på Höf är öppet och perfekt att köra på under sommaruppehållet.

Välkomna!

Bildresultat för bodeborn gräv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.