Mc-åka

Precis som vi utlyste den 24 maj 2017 så blev det idag en samkvämskörning med inslag av både grusvägar och stigar. Under ledning av Johan och Pernilla körde vi en 15 milarunda som påbörjades vid föreningens lokal robothallen på Höf klockan 1000 och avslutades till viss del i depån på Revingehed och till viss del tillbaka vid robothallen. Vi rullade idag bland annat många sträckor på romeleåsen och besökte lagom till lunch den lilla stugan ”skramlan” för intagande av mat och hur mycket sol som helst.
Vi kunde inta ha bett om bättre väder än det som vi bjöds idag.

Samling vid robothallen innan körning
Samling vid robothallen innan körning
Småmek och justeringar innan körningen
Delvis avslutande samling i depån på Revingehed

Självklart ska vi köra såhär fler gånger. Nästa körning kommer självklart inte planeras till avslutande körtillfälle eller annan typ av större evenemang för föreningen. Utan nästa gång lägger vi det så att ännu fler sa kunna följa med.

Som avslutande ord vill vi tilldela alla som följde med idag ett tack för att ni ville vara med och köra men alldeles särskilt vill vi lämna ett tack till Johan som tog på sig det stora ansvaret att med tempo och trafiksäkerhet leda oss genom dagen.

Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.