SM/USM i Skövde 12-13 augusti

Hejsan vänner!

Vad sägs om att besöka Skövde och enduro-SM/USM 12-13 augusti? Och du, varför inte testa ett SM i spåret, som motionär i breddklassen.

Vi i FMCK Malmö har, minst, två goda skäl att ta oss upp till Skövde:
  1. Franz, Hampus och Emil tävlar lördag respektive söndag. Om vi är där och lyfter fram dem med våra glada tillrop kanske de fortsätter göra stordåd och sätta vår fina förening än tydligare på kartan.
  2. Vi håller som bäst på att förbereda oss för att göra oss SM-tävlings-fähiga. Ett studiebesök i Skövde ger oss den bästa av möjligheter att se och lära.
Om vi drar upp ett gäng för att heja, lära och inte minst umgås och ha kul kan det bli en finfin kompensation för att vi själva inte står på startlinjen. Med de fina frontfigurer vi nu har som tävlar i SM/USM kanske det också kan väcka lust hos fler i föreningen att anmäla sig till större tävlingar – det finns fler än elitklasser i SM! Allt att vinna med andra ord, så passa på att anmäla dig i breddklassen.

En ny tävlingsorganisation håller på att ta form. Några av oss (redan engagerade i tävlingsorganisationen) har för avsikt att/ska försöka åka upp till Skövde för att (inte bara heja alltså) suga i oss av det vi behöver lära och förstå för att få till ett alldeles häpnadsväckande arrangemang på hemmaplan. Vore kul med ett större gäng: många ögon och öron kan få oss att mogna och växa upp så mycket snabbare. Och, som sagt, varför inte anmäla dig till bredd för att se och lära på parkettplats.

Rör det på sig och intresset finns kan vi överväga viss samordning…

Med vänlig hälsning
Mikael