Midsommar!!!

Midsommar igen!

 

”Vädret ser ut att bli ihållande soligt med blå himmel och enstaka moln. På morgonen ostlig vind 2-5 m/s och framåt kvällen istället västlig 5-8 m/s. Vi kan i Skåne räkna med temperaturer rund 20 strecket och eventuella mindre skurar runt 17-18 tiden som drar in från våra grannar i väst.”

Så vi kan nästan vara säkra på att det inte börjar snöa denna midsommar.

Prognosen ser nästan likadan ut både fredag och lördag.

Ser just nu ut som att väderlekstjänsterna ännu en gång hade fel gällande dagens väder för inte är det ihållande soligt utan just nu är det iaf ett tjockt molntäcke över marken. Men man ska vara glad för det lilla. Vädret stämde iaf under någon timme…

Så se nu till att fira sommarens höjdpunkt med råge och tänk på att absolut inte dricka och köra. Utan fira klart och kom istället nykter till HÖF på söndag och kör av er all midsommarmat från fredag/ lördag.

Glad Midsommar Alla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.