Tack för en fin höst

Många fina dagar blev det…

Bästa vänner, jag kan inte minnas att jag upplevt en så fin endurohöst, någonsin. Vädret har nästan uteslutande varit på vår sida för oss som i första hand inte letar efter surhål.

Vi har under året arbetat oss genom något helt nytt. För första gången i FMCK Malmös historia har vi drivit vår verksamhet under ett avtal som innebär att vi betalar en ansenlig slant för sanden och leran på Revingefältet. Det förde med sig att vi var tvungna att höja träningsavgiften för att täcka våra kostnader. Samtidigt kan vi nu ställa krav på tillståndsgivaren Fortifikationsverket, och på P7. Vi kan naturligtvis inte få allt vi begär men vi behöver å andra sidan inte heller bara buga och tacka; vi betalar, vi kan ställa krav, vi kan nu jobba framåt…

För att få träningen på Revinge att funka måste vi hjälpas åt. Många har ställt upp som träningsvärd. Det är ett måste att vi har någon (eller några) som vid varje träningstillfälle är där för att se till att det mest basala funkar och för att vår relation till P7:s vakt och FortV fortsätter att vara så bra och väl fungerande som det är nu. Här kan fler ställa upp och göra det möjligt att vi också i fortsättningen kan öppna träningstillfällena.

Vi, alla medlemmar, riktar ett speciellt och stort tack till…

 • Håkan Ernstsson
 • Krister Gard
 • Ulf Bengtsson
 • Martin Lindkvist
 • Jimmy Lickiewicz
 • Christer Holmquist
 • Joakim Olsson
 • Lars Nagy
 • Hampus Ralfnert
 • Emil Karlsson
 • Hans Engstam
 • Bo Johansson
 • Magnus Lilja
 • Peter Andersson
 • Ola Gillgren
 • Jonnie Malmros
 • Lars Nilsson
 • Fredrik Persson
 • Calle Carlsson
 • Björn Sederblad
 • Henrik Karlström

…för att just ni tog er tid och visade vad som driver en ideell förening. Ni ställde upp som träningsvärd och i flera fall fixade ni också finfin lördagsträning. Stort tack.

Vi har under året gjort några investeringar för kunna driva och utveckla förening. I linje med det har vi ökat vår satsning på tävling, både egna och deltagande i externa tävlingar. Det är speciellt glädjande att vi också lyckats skapa utrymme för ett visst stöd till Hampus, Frazze, Calle och Peter för deras elitsatsning under 2016. Det ska bli riktigt roligt och spännande att följa er och heja fram er till bra resultat – FMCK Malmö på framträdande platser i resultatlistor är vi inte vana vid. Lycka till grabbar!

När ni kommer tillbaka i januariförsta träning 2016 är 9 januari – är det mesta som vanligt. Med ett par undantag: Vi har vänt banan och kommer att passa på att justera banan där det behövs. Just det, zon 4, d v s området vid gamla depån och norr om den kommer att vara öppen och sammanlänkad med övriga zoner. Det här kan bli jättebra. Och känner du suget att lufsa runt på fältet och fixa banan med oss andra, hör av dig direkt till mig via mejl eller FB så synkar vi.

Avslutningsvis önskar vi väl varandra en fantastisk helg med en del hojande, även om vi inte ses på Revinge förrän i januari.

Lev väl

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.