Sydenduro – vår tur

Igår fullföljde vi en välplanerad och framgångsrik deltävling i Sydenduroserien. Tack alla som gjorde detta möjligt.

Jon visade oss alla att vår klubb har potential och bra förare som snabbt utvecklats till vad jag ändå vill kalla Skåneelit. Inget att gör åt Emil förstås, men en andraplats ingjuter respekt. Grattis Jon.

Ungdomarna visade också vår fina förenings tillväxt. Grattis Hampus och Carl till första respektive andraplatserna. Och grattis Björn till en fin andraplats.

Knattarna inte minst. Vår kanske viktigaste bas på väg mot ungdomsnivå och vidare in i framtiden. Patrik ger oss här en inblick i denna fantastiska värld. Tack Patrik.


Mina (Mikaels) egna tankar från igår:

Tack alla för en fin-fin tävling idag – ett oförglömligt minne. Sol banbyggardagen, regn på natten, uppehåll och successivt bara bättre och bättre väder från tidig morgon med sol som avrundning på själva tävlingsdagen. Tänk att vi så fint råder över tingens ordning i vår fina klubb.

Så där strax före klocka sex blev Lennart, Maritin och jag klara med skrotningen av delar av banan. Det var kul att jobba ihop och snacka lite skit om hur dagen varit under flitigt pillande med häftklämmorna som bara måste ut ur pilarna. Det var dessutom rätt skönt att jogga runt banan och på så sätt få kroppen att fatta att det roliga på hojen faktiskt var över.

En reflektion: vi är en förening, alla jobbar för samma sak, vi delar på allt. När vi så rundar av dagen och bara vill hem så snart som möjligt och berätta för nära och kära om hur duktiga vi varit kanske vi i iver lämnar kvarvarande arbete åt andra. Nix pix – den gyllene regeln att fråga ”vad kan jag hjälpa till med” är det första vi frågar (tävlingansvariga, zonansvariga, eller vem som helst som ser ut att behöva litta händer till).

Nu känns ändå allt bara så bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.