Robothallen info

Efter måndagens möte med beslutsfattarna på P7 så har vi kommit en bra bit på vägen för den del av robothallen vi vill ha. Det som återstår är ett möte på plats med beslutsfattarna + de som skall utföra förändringarna (FortV). Det mötet äger rum den 19/6 och avsikten med mötet är att de sista delarna skall falla på plats och att beslut fattas på plats då om genomförandet. Det handlar till en del om pengar och till en del av vad som krävs rent regelmässigt då FM har ett arbetsgivaransvar för vår verksamhet.

Måndagens möte var positivt och jag är säker på att vi har en beslutad lösning den 19/6. Beroende på åtgärder som krävs och önskas så hoppas vi vara inflyttningsklara under Augusti men vi avvaktar med det till efter den 19/6. Mer info följer efter den dagen

Anders Bjermo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.