Från styrelsens möte 8 augusti 2012

Vår nya hemsida har varit uppe ett tag för att serva de mest akuta behoven. Vi har nu fått en bättre uppfattning om hur den ska kompletteras för att möta vår förenings vidare behov och för att ta nästa steg har vi lagt in ett arbetsmöte 4 september där vi bla kommer att utveckla innehåll till de tomma sidorna. Hör av dig till någon av oss i styrelsen om du är intresserad av att hjälpa oss med innehållet.

Som det ser ut just nu kommer vi att hålla styrelsemöten på Nygård första onsdagen varje månad. Vi kommer att vara där redan klockan 17 för att ta tag i sådant som behöver fixas på Nygård: skötsel av träningsslingan, gräsklippning, städning, allmänt underhåll, mm. Du är välkommen ut för att hjälpa till och ge oss tips om vad vi behöver rätta till.

Vi har fått synpunkter på öppettiderna på Nygård. Vi föreslår att om du vill planera aktivitet på Nygård som inte riktigt ryms inom nu gällande tider, så tar du kontakt med öppetansvarig och för fram dina önskemål. Vi hoppas vi kan möta dina behov på så sätt, annars hör du av dig.

Revingefältet är öppet nu igen efter sommaruppehållet. Tiderna för träningen där hittar du i kalendern. Det vi kommer att presentera från och med nästa träningstillfälle 18 augusti är ett program för resten av hösten. En träningsansvarig lägger upp ett program som passar alla vuxna. Programmet startar direkt efter förarmötet kl 10 och sträcker sig fram till 12. Du som väljer att inte delta i den gemensamma träningen kan naturligtvis köra på de områden som inte disponeras av träningsansvarig eller av ungdomar och knattar.

Vi ser nu fram mot det möte vi ska ha med ansvariga på P7 för att planera FMCKs fortsatta verksamhet. Tidpunkt för mötet är inte bokad – vi återkommer så snart vi har mer information.

Nästa styrelsemöte på Nygård 5 september.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.