USM och Pansartrofén blir av!

Hejsan bästa endurovänner

Ikväll tog vi beslutet att fullfölja vår långt framskridna plan att genomföra USM och återuppta Pansartrofén på Revingehed 12-13 juni. Ett stort och viktigt steg för vår förening och för sporten.

DU BEHÖVS SOM FUNKTIONÄR. NU!

Anmäl dig här!

Efter omfattande diskussioner och samråd med beslutande organisationer och myndigheter har vi nu ett klartecken för att fortsätta vårt arbete mot framgångsrika tävlingar. Pandemins begränsande frågetecken har rätats ut, oklarheter har tydliggjorts och vi känner oss nu trygga med att mycket väl kunna kontrollera och genomföra säkra tävlingar.

Arrangemangen kommer fortfarande med ett men.

För att vi ska nå den kvalitet och framgång som stärker vår möjlighet för fortsatta tävlingar – och träningar – är din medverkan nödvändig.

Vi vill passa på att påminna om den diskussion vi initierade under 2019 där vi belyste nödvändigheten av att bidra till och i föreningens gemensamma insatser för att upprätthålla rätten till Revinge-träningslicensen.

En insats här värderas högt! Dessutom: vill du som medlem i FMCK Malmö ställa upp som tävlande legitimerar du din plats på startlinjen med en god insats i förberedelsearbetet.

Anmäl dig här!

Välkommen som funktionär och tack på förhand för ditt aktiva bidrag.

 

Enduro & Revinge och Styrelsen