MXSM Landskrona 17-18 april på nära håll

Delta som flaggvakt på MXSM och se det bästa vi har på nära håll

För att stå starkare och proffsigare när vi representerar vår sport på två hjul strävar vi mot en ökad samverkan med andra föreningar. Du kommer att märka det på flera olika sätt. Du är förstås en självklar del i det visionära arbetet framåt.

Närmast i tiden har vi i FMCK Malmö möjlighet att stärka Landskrona MK:s SM-satsning 17-18 april. Du kan sniffa in svettdoften från MX Women, MX2 J19, 85U (lördag) och MX1, MX2, U17 (söndag) när de hoppar förbi dig i flaggbåset. Tävlingen är i övrigt publikfri så det är bara du och övriga funktionärer som står på första parkett.

OK, låter kul, –vad ska jag göra

Du ska vara säkerhetsvakt (flaggvakt) lördag eller söndag, eller båda dagarna. Utbildning och genomgång får du på den gemensamma säkerhetsgenomgången på tävlingsdagen.

Alright, –show me the money

Du får förstås lunch och en snackspåse som håller dig mätt och energirik under dagen.
En massa sand lockar till egen träning på saxtorpsbanan: du tjänar in 1 träningsbiljett/dag du ställer upp, värde ca 200 kr/biljett, som du kan utnyttja när som helst under året.

Givet,  –var anmäler jag mig

Du kontaktar Mats Heander på 070 748 02 59 så svarar han på frågor, lägger till dig i listan och ser till att du får intjänade träningsbiljetter. Mats är för övrigt medlem hos oss och du träffar honom också på våra träningar.

–Nu har jag ringt Mats, ska bli riktigt givande och kul!