Revingekåsan 2019 inställd

Kära endurovänner,

Det är med sorg vi måste meddela att FMCK Malmö inte kommer genomföra Revingekåsan som planerat den 16 november.

Anledningen är att vi inte kunnat uppbringa tillräckligt med funktionärer för att säkerställa en säker och väl arrangerad tävling på det sätt som klubben anser att vi skall ha och som du som tävlande rättmätigt kan begära.

Vi har under en längre tid sett samma grupp med funktionärer som ställer upp och bidrar vid tävlingarna, men tyvärr är det flera av våra ”stammisar” som inte kan ställa upp innan och/eller under tävlingen detta år. Vi gick för ett par veckor sedan ut med en förfrågan i klubben om några fler kunde tänka sig ställa upp i samband med tävlingen men tyvärr har vi inte fått in tillräckligt med funktionärer.

Då vi disponerar vårt körområde på Revinge mellan 10 och 22 den aktuella dagen kommer vi istället försöka att arrangera en träning med möjligheter till individuell tidtagning samt mörkerkörning. Vi återkommer med en mer detaljerad plan för träningens genomförande.

Anders Larsson
FMCK Malmö tävlingsorganisation

Bra att känna till: För att vi ska kunna arrangera en tävling krävs tillstånd från flera myndigheter. Vi behöver minst 7 månaders framförhållning enbart för tillstånd från Fortifikationsverket, Försvarsmakten, Polisen och Länsstyrelsen. För att driva det arbetet och förbereda  själva tävlingsarrangemanget behöver föreningen säkra vissa roller som leder det kontinuerliga arbetet och säkrar den viktiga funktionärskåren.