Nytt medlemsår 1 april

Vi går ut hårt med en uppskattad tävling

2016-04-03 6-timmars
Tävlingsdagen börjar tidigt för tävlande och funktionärer

Söndag 3 april Vårt nya medlemsår började med en stor framgång. Vår 6-timmarstävling fulltecknades och sugna tävlande stod i kö för att få besöka oss och vårt fina inbjudande område en vårdag under bästa förutsättningar. Vi har återtagit en plats på kartan som en förening som kan locka tävlande från när och fjärran. Vi har skapat en utmärkt plattform och språngbräda för erövra den respekt vår sport och vi som utövar den förtjänar.

Äntligen ges våra ungdomar en ny möjlighet

Lunch och mellansnack
Lunch och mellansnack

Lördag 9 april Det var helt enkelt så värmande och förhoppningsfullt att se så många ungdomar och föräldrar samlas för att gemensamt och under ordnade former leka och träna tillsammans. Det är i sådana ögonblick jag och många med mig ser hopp för många ungdomsdrömmar och för endurosporten. Tack Martin Djignagård och Per Carell för att ni gör det möjligt.

Idag, lördag, var den första av fem inplanerade träningstillfällen för knattar och ungdomar. Calle Carlsson, dagens tränare, fick mycket beröm för sin insats och med den följer med all säkerhet mersmak för kommande träningar, som du hittar här. Välkomna!