Knatteträning på Revinge

Hej alla knattar!

Under 5 lördagar i vår tänker vi hålla i enduroträning ute på Revinge. Vi riktar oss till dig som kör 65 eller 85 cc och som kan starta och stanna själv. Föräldrar får gärna var med och supporta och kör du inte enduro själv går det utmärkt att ta med mountainbike eller köra runt med bil. Vi kommer att välja ut olika delar av Revingefältet och träna på lite olika saker. Vi tar hjälp av några duktiga förare i klubben, så träningen blir både varierande och kul! Skulle du själv vilka ställa upp som tränare vid något av tillfällena, är du hjärtligt välkommen att höra av dig till oss.

Som sagt är det lördagar som gäller och träningen startar efter förarmötet 9:45 och håller på till kl 12:00. Grillen tänds då vädret tillåter, så grillar vi som vill och tar ett gott snack efter körningen. Fri körning gäller därefter fram till kl 16:00 (om inget annat anges i kalendern).

Vi har planerat in följande träningstillfällen: lördagarna 9, 16, 30 april, 7 och 28 maj. Kolla alltid den senaste informationen i vår träningskalender här. Du får även senaste infon i någon av våra Facebook-grupper: FMCK Malmö eller FMCK Malmö Ungdom.

Ni som ännu inte är medlemmar är välkomna att prova på en gång, därefter krävs medlemskap i FMCK Malmö (100 kr/år för knattar, du köper medlemskapet här). Har ni frågor eller funderingar går det bra att höra av er till någon av oss.

Välkomna!

Martin Djignagård 0702-109503, Per Carell 0708-152949