Säsongspremiär på Revinge

Då är vi snart igång igen. Vi börjar en efterlängtad höstsäsong med bra tilldelning av träningstillfällen. Som vanligt hittar du tider och program här. Kolla alltid sidan innan du kommer.

Vi börjar på onsdag 9 september kl 14:00 och håller på till 19:00. När du kommer ut ska du har ett giltigt medlemskap!

Du kommer att möta en del förändringar sedan senast.

Ny depå

När du kommer ut ska du inte parkera där vi samlades senast du var där. Vi har en ny depåplats som du ser på kartan. Där samlas vi från och med nu.depa

 

Ny bana på Svartahålssidan

Vi (Håkan, Krille och Mikael) har dragit upp nya slingor på Svartahålsdelen av vårt område. Bandelarna behöver köras upp och vi kommer att ägna onsdagen, och lördagsträningen, att göra det.

Vi har en bangrupp som kommer att underhålla våra slingor. Vi behöver fortfarande några till som kan göra en liten insats och du är förstås välkommen att hoppa in.

Nytt knatteområde

I samband med att vi flyttade depån har vi också installerat ett nytt knatteområde under Per Carells ledning. Fördelarna är många. Den separata knattedepån ansluter direkt till det större depåområdet. Knattarna får sin egen plats samtidigt som de är när alla andra. Bättre sammanhållning helt enkelt.

Knatteområdet får ett uppvärmningsområde och en egen slinga i direkt anslutning till depån. Slingan kan lätt kopplas in på huvudslingan när knattarna är mogna. På så sätt kan de tillsammans med sina föräldrar utvecklas i egen, och kanske snabbare takt.

Nu på onsdag

…kommer vi att arrangera det så att vi har en gemensam start varje hel timma för alla som är på plats för att köra ett mastervarv. När mastervarvet är kört är det fri körning på Svartahålsslingan. Ingen körning på södra delen av fältet.

När du kommer får du alltså inte köra ut på banan förrän vi har samlat ihop nyanlända till ett gemensamt varv.

På lördag 12 sep

…börjar vi som vanligt med ett förarmöte kl 09:45 och därefter tar vi alla som inte kan banan på ett intro-varv. Sedan är det bara att fortsätta att ”sätta” spåret så att det blir så bra det bara kan bli till vår 6-timmarstävling 10 oktober,

Nog om detta.

Hjärtligt välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.