Träningstillfällen i höst

Bästa medlem

I höst sätter vi igång på Revinge med delvis nya förutsättningar. Med det menar jag att vi tar ett steg till i vår utveckling av föreningens enduroverksamhet. Vi som förbereder höstsäsongen ser mycket fram mot det vi hoppas kunna skapa för allas absolut bästa.

Tilldelningen av tider i höst bör ge  oss det utrymme vi behöver för att hinna få hoja till oss god Revingeträning som kan kompletteras med träning på annat underlag mellan alla kul tävlingar som ligger i ditt schema.

Vi fattade beslut igår att förbereda för en 6-timmars-tävling 10 oktober. Visst låter det rasande kul. Nu ska vi bara se till att det kan bli av också.

Nu till det viktigaste

För att hösten på Revingefältet ska kunna bli av och rulla som vi alla vill att den ska behövs din hjälp. Vi hoppas därför att du kan ställa upp och funka som träningstillfälleskontakt någon gång under hösten. Det jobbet klarar alla av utan avancerade förkunskaper – en liten guide hittar du här.

Inget att fundera på, kolla din kalender, nu. Och välj dag eller dagar  då just du gör det roliga möjligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.