Revingeverksamheten miljöprövad

lundMiljönämnden i Lund har nu prövat vår ansökan om fortsatt verksamhet på Revingefältet inför nytt avtal med Fortifikationsverket. Ärendet har varit på remiss till ett antal instanser och intressenter och idag landat i ett beslut som jag ser inte kommer att begränsa vår verksamhet på ett avgörande sätt i förhållande till hur vi bedriver den idag.

Beslutet kommer nu att delges Fortifikationsverket och därmed bör vi inom kort komma till ett slutgiltigt avtal med markägaren. Därefter ska vi ta tag vår mer långsiktiga planering av träning på fältet. Återkommer så snart avtalet är på plats med vad det kommer att innebära för oss.

Uppdatering, Miljönämndens beslut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.