Banbygge inför vår andra Sydenduro i år

Tack alla fantastiska medlemmar för er insats idag. Under Martins oklanderliga ledning och alla som tar tid en vanlig arbetsdag för att ge vår förening all kraft kan jag bara ödmjukt falla på knä. Tack, tack! Er insats kommer belönas, var så säkra.

Om nu inte kossorna genar i alla kurvor ska förhoppningsvis en väl markerad bana stå trånande efter hungriga enduropiloter imorgon. Hur de där friåkarna än beter sig är allt i sin fina ordning till start. Välkomna!

Det är bra med Martin, Robban och Håkan som vet hur det ska vara och hur de vill ha det så vi andra klåpare får instruktioner och vägledning. Jag, tex, som är en envis sate, fick ett par bra påpekande som lärde mig lite mer om hur vi fixar bra bana. Som ni vet så är vårt fält en krävande utmaning om allt ska säkras för den som söker något att reglementmässigt att anmärka på. Vi lär oss och gör hur som helst allt för att ni ska få roligt imorgon. Kom med ett öppet sinne, ett jävla tävlingshumör och en vilja att ge oss konstruktivt stöd för fortsatta tävlingar. Igen, välkomna imorgon.

Något annat. men väl så viktigt. Anders B och jag träffade Fortv på förmiddagen – tack Lina för att du så välvilligt upplåter din tid och vill oss så väl. Avtalet för 2015 håller på att falla på plats, och som jag sagt tidigare ser det bra ut för oss. Ett fast schema och sannolikt mer mark (men inget är hugget i sten, än). Nu håller vi tummarna för att vi belönas för vårt hårda arbete att kunna nå ett steg till på vår resa mot framgång för vår älskade sport.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.