Ännu en bra dag på Revinge

Då ska vi se, bästa vänner. Jag börjar med att tacka Bo och Håkan för dagens aktivitet. De valde att förlägga 3-manna-lags-stafetten till Bokdungen – hur tusan nu Håkan kunde namna en renodlad talldunge till bok-dito, men varför lägga energi på det, det viktiga var att de fick till en kul dag.

Ytterligare ett syfte var att testa vårt tidtagningssystem med Boris nya programvara. Tack Boris, bättre programvara än vad vi hittills erbjudits till vårt AMB-system – det här kommer att bli bra.

När du nu skärskådar resultaten kommer du kanske att grunna över konstigheter. Glöm buggarna och tekniska knepigheter med vissa varvtider. Totaltiden är korrekt och det är den som rankar ditt lag. Ta det med en klackspark och konstatera att vi (klubben) har ett system igång som nu tar oss vidare i multiuniversella dimensioner…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.