KM2 14 juni

Meddelande från vår tävlingskoordinator, Martin Lindkvist

På lördag kör vi km vilket också är sista tillfället att träna innan sommaruppehållet. Vi tänkte dra igång rajset kl 11.00 men startmötet är som vanligt 09.45. Det blir 4 varv i Svartahål i en följd, utan paus mellan varven, och vi kommer köra med mätning av differensen mellan bästa och sämsta varvtid. Detta innebär att det gäller att köra så jämnt som möjligt under hela tävlingen, lägst differens vinner. Tidtagning sker med vårt tidtagningssystem som vi tidigare använt. Vi har ju som bekant inköpt ett nytt tidtagningssystem, AMB som vi kommer att sätta upp och testa, som ett komplement – så ni som har en transponder, ta med den.

Jag kan dessvärre inte vara med själv på lördag så Håkan Ernstsson kommer att hålla i trådarna på lördag.
//Martin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.