Sydenduro 31 maj

Vi kör vår deltävling i serien lördagen 31 maj. Uppgifter om tävlingsformen hittar du här. Anmälan sker på Svemo TA där du också hanterar din licens (engångslicens kan köpas där).

Det är alltså ingen fri träning den dagen.

Vi kommer också att arrangera ett lekfullt knatte-event på förmiddagen. Har du frågor om det kontakt Per Carell. Vore kul om många knattar, eller yngre ungdomar som inte tävlar, tog tillvara på detta tillfälle att göra något tillsammans i organiserad form.

Fredagen före, 30 maj, har vi ett ordinarie träningstillfälle öppet för alla medlemmar då vi också bygger bana. Kom gärna och hjälp till! – du hinner både bygga bana och köra själv. Vill du föranmäla att du vill hjälpa till med förberedelserna, kontakta Martin Lindkvist eller Johan Sandström. Gör det.

Vi ses på fredag och lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.